facebook logo3

Slovenian (SI)English (United Kingdom)
There are no translations available.

FC Barcelona Camp Ptuj

NOGOMETNI CAMP FC BARCELONA 2014

Nogometni camp Fc Barcelona je namenjenem deklicam in dečkom starim 7 – 16 let, ki živijo za nogomet. Na naših nogometnih campih bodo doživeli svoje sanje in 5 dni živeli samo v svetu nogometa. Družili se bodo s svojimi vrstniki, trenirali pod budnimi očesi španskih trenerjev iz slovite šole FC Barcelona, spoznali osnovne španske izraze - seveda predvsem iz nogometa, sodelovali na delavnicah priznanega kondicijskega trenerja Marc Gorana Lorencina, se zabavali na popoldanskih igrah Telemachovih ter naših animatorjev in še in še … sodelovali pri žrebanju originalnega podpisanega dresa in drugih praktičnih nagradah. Skratka odnesli čudovito izkušnjo in novo znanje iz nogometnih zelenic. Dva izmed najbolj perspektivnih po izboru španskih nogometnih trenerjev pa bosta odšla na treninge v Barcelono.

V letu 2013 so si 5 dni treningov v Barceloni prislužili: Martin Pečar in Matic Ficko – camp Koper, Klemen Justin in Luka Malis – camp Ljubljana, Matic Furjan in Maj Rorič – camp Ptuj. Na treninge odpotujejo 2.3.-9.3.2014. Čestitke vsem perspektivnim nogometašem.

Nogometni camp FC Barcelona bo v letu 2014 gostoval izključno na Ptuju, kjer so nas že lansko leto presenetili z odlično pripravljenim igriščem in infrastrukturo. Tokrat je na razpolago le en termin od ponedeljka, 30.6. do petka, 4.7.2014.

Naši animatorji bodo poskrbeli, da bodo otroci pod celodnevnim nadzorom. Španski trenerji pa, da bodo utrujeni odhajali s treningov. Celotna ekipa pa se bo potrudila, da bo to otrokova nepozabna dogodivščina pa zasluženem zaključku šole.

Prijave se pričnejo v sredo, 12.2.2014 ob 12:00.

Izbirate lahko med dvema različnima paketoma, ki nudita:

 

CELODNEVNA UDELEŽBA:

Cena celodnevne udeležbe znaša 445€ in vključuje:

 • Treningi vsak dan od ponedeljka do petka od 9:00 - 11:00 in 18:00 - 20:00, pod vodstvom štirih izkušenih trenerjev FC Barcelone, ki so bili včasih uspešni nogometaši tega kluba. Pomagajo jim domači trenerjev z licencami, ki se udeležijo izobraževanja, kako poteka način šolanja, treningov v znameniti šoli in mogočnem klubu.
 • Nike komplet: 2x majica, kratke hlače, nogometne nogavice.
 • Skupinska slika profesionalnega fotografa
 • Promocijska zapestnica FC Barcelone (služi kot akreditacija)
 • Diploma
 • Ostale animacijske nagrade
 • Eden izmed otrok bo prejel dres z Messijevim podpisom (žrebanje zadnji dan campa).
 • Celodnevno animacijo in varstvo otrok od 8:30 - 20:00 (v času animacij bomo organizirali razne tečaje ter športne in družabne igre z nagradami).
 • Kosilo in malico.
  * V KOLIKOR SE ODLOČITE, DA OTROKA NE MORETE VOZITI, VSEM UDELEŽENCEM FCB CAMPA PODJETJE TERME PTUJ, PO PROMOCIJSKI CENI NUDI BIVANJE (4 noči) za 100€.
  **Možno le, če se odločite za celodnevno udeležbo na FCB campu.
 UDELEŽBA NA TRENINGIH:

Cena paketa znaša 300€ na osebo. Cena vključuje:

 • Treningi vsak dan od ponedeljka do petka od 9:00 - 11:00 in 18:00 – 20:00, pod vodstvom štirih izkušenih trenerjev FC Barcelone, ki so bili včasih uspešni nogometaši tega kluba. Pomagajo jim domači trenerji z licencami, ki se udeležijo izobraževanja, kako poteka način šolanja, treningov v znameniti šoli in mogočnem klubu.
 • Nike komplet: 2x majica, kratke hlače, nogometne nogavice.
 • Skupinska slika profesionalnega fotografa
 • Promocijska zapestnica FC Barcelone (služi kot akreditacija)
 • Diploma
 • Ostale animacijske nagrade
 • Eden izmed otrok bo prejel dres z Messijevim podpisom (žrebanje zadnji dan campa).
 

Torej prijavi se, število mest je omejeno. Sodeluj v žrebanju bogatih nagrad in si prisluži 5 dni treningov v Barceloni.


p.s.: Še prej pa uspešno zaključi šolo!!!

Ekipa FCB Campus

Share
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Na spletni strani www.FCBcampus.si uporabljamo piškotke za zagotavljanje optimalnega delovanja. S strinjanjem s piškotki boste imeli omogočeno boljše brskanje po naši spletni strani. Da bi izvedeli več o pogojih poslovanja in pogojih piškotkov si preberite naše pogoje.

Sprejemam piškotke na tej spletni strani.

EU zakon o piškotkih